Kategóriák
Profil
Kosár
0
Kérdése van? Telefonos Ügyfélszolgálat:
+36202238803
Kategóriák
Kategóriák
Kérdése van? Telefonos Ügyfélszolgálat:
+36202238803
Keresés
Profil
Kosár
-
Kategóriák
Alapanyag
Alkatrész
Előkészítés
Elszívó ernyők
Étel melegentartók
Fagylaltkészítés
Főzősorok
Horeca
Hűtéstechnika
Italkészítés
Konyhai kiegészítők
Minden termék
Mosogatástechnika
Mosogató, tisztítószerek
Önkiszolgáló pultrendszer
Pizzéria és kiegészítői
product_to_category.category_name
Rozsdamentes bútorok
Sale
Street food
Sütés - főzés
Sütőipari-pékipari gépek
Kapcsolat - Ügyfélszolgálat
Visszatérítés - visszaküldés
Vákuumcsomagoló gép SYSTEM 300 mm
746 760
Ft
Kosárba
Vákuumcsomagolók
Előkészítés
Ételcsomagoló gépek
Vákuumcsomagolók
Előző termék
Következő termék
ÚJ
Vákuumcsomagoló gép SYSTEM 300 mm
Cikkszám:
inxSYSTEM30
ÚJ
Rendelhető
746 760
Ft
Kosárba
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Nyomtat
Ajánlom
Részletek
Részletek
A vákuumcsomagolást mint tartósítási és frissen tartási eljárást egyre nagyobb számban használják a vállalkozások és a háztartások. Általánosságban elmondható, hogy a vákuum csomagolt friss élelmiszerek, mint a húsok, zöldségek, felvágottak, sajtok, stb. ötször tovább frissentarthatóak. Fagyasztva a 3-6 hónap helyett 1,5 évtől akár 3 évig is tárolhatjuk vákuumcsomagolt ételeinket. Az úgynevezett belső kamrás készülékek esetében a vákuumozás és a hegesztés is a készülék belsejében történik. Ez a módszerrel tökéletes vákuumozás jön létre. A belső kamrás vákuumgépekkel akár folyadék is csomagolható. A gép használatához speciális vákuumtasakra van szükség. A vákuumcsomagolás előnyei: Az összes élelmiszer esetében előnyös ez a csomagolási eljárás, hiszen a természetes elpárolgás okozta nedvesség veszteséget gátolja, így megóvja az ételt a kiszáradástól és segíti megőrizni az élelmiszer egyik alapvetően fontos jellemzőjét: a frissességét. A vákuumcsomagolt ételek lefagyasztásakor (-18/-12°C körül) nem lép fel a víz megfagyása közben jelentkező kristályosodási folyamat, mert a levegő a zacskóból eltávolításra került, így az ételeken nem képződnek jégkristályok. A vákuumcsomagolt és lefagyasztott élelmiszer tartósabb lesz, és hosszabb ideig képes megőrizni eredeti színét, illatát és tápértékét. A vákuumcsomagolt étel szavatossági ideje nagymértékben megnövekszik, és néhány hét, sőt hónap is lehet, szemben a csomagolatlan ételek néhány napos eltarthatóságával. Megbízhatóbb higiéniai körülmények biztosítása. Jellemzők: Olasz gyártótól, európai minőség! Belső kamrás csomagoláshoz alkalmas Rozsdamentes külső burkolat Műanyag fedél Digitális vezérlés Fóliahegesztés Hegesztőél hossza: 300 mm Automatizált csomagolási folyamat Letölthető dokumentumok: Hasznalati/01050000009.hasznalati.utasitas.pdf - Modell: SYSTEM30 Külső méretek(mm): 410x460x420 Belső méretek(mm): 310x350x190 Tömítőrúd(mm): 300 Vákuum: Q=8 M3h-OIL Feszültség: 230V/50-60Hz
Alapanyag
Alkatrész
Előkészítés
Elszívó ernyők
Étel melegentartók
Fagylaltkészítés
Főzősorok
Horeca
Hűtéstechnika
Italkészítés
Konyhai kiegészítők
Minden termék
Mosogatástechnika
Mosogató, tisztítószerek
Önkiszolgáló pultrendszer
Pizzéria és kiegészítői
product_to_category.category_name
Rozsdamentes bútorok
Sale
Street food
Sütés - főzés
Sütőipari-pékipari gépek
Kapcsolat - Ügyfélszolgálat
Visszatérítés - visszaküldés
Belépés
E-mail
Jelszó
Belép
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszavamat
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az
Adatkezelési tájékoztató
ban talál.
Nem engedélyezem
Engedélyezem