Kategóriák
Profil
Kosár
0
Kérdése van? Telefonos Ügyfélszolgálat:
+36202238803
Kategóriák
Kategóriák
Kérdése van? Telefonos Ügyfélszolgálat:
+36202238803
Profil
Kosár
-
Kategóriák
Alapanyag
Alkatrész
Előkészítés
Elszívó ernyők
Étel melegentartók
Fagylaltkészítés
Főzősorok
Horeca
Hűtéstechnika
Italkészítés
Konyhai kiegészítők
Minden termék
Mosogatástechnika
Mosogató, tisztítószerek
Önkiszolgáló pultrendszer
Pizzéria és kiegészítői
product_to_category.category_name
Rozsdamentes bútorok
Sale
Street food
Sütés - főzés
Sütőipari-pékipari gépek
Kapcsolat - Ügyfélszolgálat
Visszatérítés - visszaküldés
Samott lap pizzakemencéhez TEP-1S, TEP-2S
18 542
Ft
Kosárba
Thermoelemek
Alkatrész
Gázszerelés
Thermoelemek
Előző termék
Következő termék
ÚJ
Samott lap pizzakemencéhez TEP-1S, TEP-2S
Cikkszám:
inx10020200005
ÚJ
Rendelhető
18 542
Ft
Kosárba
Összehasonlítás
Nyomtat
Részletek
Részletek
A samott lap egy speciális, tűzálló tégla, amelyet magas hőmérsékletnek ellenálló samott anyagból készítenek. Fő összetevője az égetett tűzálló agyag, amely rendkívül jól megtartja és egyenletesen elosztja a hőt. Ennek köszönhetően kiválóan alkalmas pizzakemencék, kemencék és kandallók építésére. A pizzakemencék aljába helyezett samott lap előnyei: Kiváló hőtárolás és -eloszlás: Segít a kemence egyenletes felfűtésében és a hő hosszabb ideig való megtartásában Magas hőállóság: Akár 1200-1400°C-ot is kibír, így ideális sütéshez Nedvességállóság: Nem veszi fel a nedvességet, ezért ellenáll az időjárási hatásoknak is Természetes anyag: Nem tartalmaz káros vegyszereket, így biztonságos a használata élelmiszer-készítéshez A samott téglát általában porózus vagy tömörebb változatban gyártják, attól függően, milyen célra szeretnénk használni. Pizzakemencékhez a közepesen tömör, de jó hőtartó képességű típus az ideális. - Ápolás és karbantartás – Hogyan tisztítsd, hogy hosszú ideig jó maradjon? Mindig tisztítsd meg használat után Ne használj vegyszereket vagy mosószert! A tégla porózus, és magába szívhatja ezeket. Egy sima kefével vagy száraz ronggyal töröld le az ételmaradékokat. Időnkénti mélytisztítás Ha rászáradt az étel, forró vízzel és kefével dörzsöld le. Égési maradványokat spaklival vagy durva kefével óvatosan eltávolíthatsz. Néha egy magas hőfokú felfűtéssel (300-400°C-on) ki lehet égetni a szennyeződéseket. Kerüld a hősokkot Ne locsold hideg vízzel a forró téglát, mert repedhet! Ha megfelelően gondozod, a samott tégla akár évtizedekig is kitart!
Alapanyag
Alkatrész
Előkészítés
Elszívó ernyők
Étel melegentartók
Fagylaltkészítés
Főzősorok
Horeca
Hűtéstechnika
Italkészítés
Konyhai kiegészítők
Minden termék
Mosogatástechnika
Mosogató, tisztítószerek
Önkiszolgáló pultrendszer
Pizzéria és kiegészítői
product_to_category.category_name
Rozsdamentes bútorok
Sale
Street food
Sütés - főzés
Sütőipari-pékipari gépek
Kapcsolat - Ügyfélszolgálat
Visszatérítés - visszaküldés
Belépés
E-mail
Jelszó
Belép
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszavamat
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az
Adatkezelési tájékoztató
ban talál.
Nem engedélyezem
Engedélyezem